L'Extremadura s'acaba imposant contra el Volei Sant Cugat en un duel de novells


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat es deixa endur pels nervis del retorn a Superlliga i acaba caient (2-3) en el tie break contra l'Extremadura Arroyo. Les santcugatenques s'han imposat en les dues primeres mànegues, però les extremenyes han reaccionat, han posat tensió al cos de les locals i han guanyat amb comoditat el tercer i quart períodes. Al tie break, l'Extremadura Arroyo ha acabat decidint el matx i ha vençut en aquest duel de novells.

Després de set anys, Sant Cugat ha tornat a acollir un partit de Superlliga femenina, un matx ple d'emocions, intensitat i expectació. Un Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ple a vessar s'ha deixat la veu per animar les seves jugadores, que han dut a terme uns dos primers sets de la temporada molt sòlids, molt semblants entre ells. En els primers compassos les de Rafa Ruiz han pres la iniciativa en l'electrònic, si bé les distàncies eren curtes i no s'acabava de trencar el set. Les bones accions des del bloqueig impedien que els dos puntals ofensius de l'Extremadura, les brasileres Hellen i Flavinha, despleguessin el seu joc. Així, amb bones combinacions en atac i actitud seriosa en defensa, el partit semblava encarrilat amb el 2 a 0.

Ara bé, en el tercer set les extremenyes han reaccionat, les santcugatenques han patit un punt de relaxament i això s'ha traduït en un primer parcial contundent a favor de les visitants. L'Arroyo ha pogut mostrar el seu potencial, intimidant les locals i assolint distàncies de fins a vuit punts, obligant Rafa Ruiz a demanar temps morts per provar de redreçar el rumb. Lluny de fer-ho, el Volei Sant Cugat ha seguit tens i al quart període ha pecat dels mateixos errors, emulant el tercer tant en joc com en resultat (18-25). Ja al tie break, les vermell-i-negres seguien garratibades i no s'han després d'aquests nervis, que, juntament amb l'empenta visitants, han acabat decantant el triomf cap a les d'Extremadura. Malgrat el resultat, Rafa Ruiz es mostrava satisfet amb el joc de l'equip.

Rafa Ruiz

Estic content per l'equip, hi ha hagut facetes del joc en què hem estat bé. Marxo amb un sabor amarg.


El Club Voleibol Sant Cugat enceta la seva vuitena temporada a la màxima categoria estatal amb derrota però amb un punt, i la setmana que ve viatgen fins la Rioja, per enfrontar-se al totpoderós Haro Rioja Volei, actual campió de la Superlliga i de la Copa de la Reina i subcampió de la Supercopa d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.