El Volei Sant Cugat visita un Gran Canària en línia ascendent


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat, a sorprendre a Gran Canaria / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat, a sorprendre a Gran Canaria / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat té un complicat desplaçament a la pista del Gran Canària aquest dissabte a les quatre de la tarda en la 9a jornada de Superlliga. Després d'aconseguir la primera victòria de la temporada, les santcugatenques esperen sumar contra un rival que s'ha situat tercer després de remuntar un mal inici de temporada. Tot plegat amb la baixa de Mònica Martínez i amb algunes jugadores tocades, com Alba Cardona i Mireia Orozco.

Prova de foc per a les santcugatenques a la difícil pista del Gran Canària. Un equip que ha anat de menys a més en la classificació i que després de dues derrotes a l'inici ha protagonitzat una trajectòria ascendent que les ha portat a ser terceres classificades, aconseguint clares victòries contra equips com el CVB Barça.

Les de Rafa Ruiz arriben plenes de moral després d'haver assolit la primera victòria de la temporada i veure, amb cinc punts, els rivals directes més a prop a la classificació. Un desplaçament en què les noies de Rafa Ruiz tenen l'oportunitat de refermar la seva bona imatge contra l'UCAM Múrcia, a més d'intentar donar la sorpresa i sumar punts. La jugadora vermell-i-negra Alba Cardona, destaca la dificultat del partit tot i l'augment de moral fruit del triomf de la setmana passada.

Alba Cardona

Tenen moltes jugadores que són bones, i això suposa un plus per la nostra part. Després de guanyar et sents més tranquil·la, entrenes amb més ganes.


El matx es juga a les quatre de la tarda al pavelló Carlos García Sanromán de Las Palmas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.