El Volei Sant Cugat visita Alcobendas buscant inaugurar l'any amb victòria


  • Comparteix:

Imatge del torneig de l'Alcobendas en què es van enfrontar tots dos equips

Imatge del torneig de l'Alcobendas en què es van enfrontar tots dos equips

El Club Voleibol Sant Cugat visita dissabte a les cinc de la tarda el Feel Volley Alcobendas en partit corresponent a la 11a jornada de Superlliga. Les santcugatenques esperen poder remuntar el vol en aquest 2014, i guanyar en una pista tan complicada com Alcobendas seria una bona manera de començar l'any, en un matx que tanca la primera volta de competició.

En l'únic precedent d'aquesta temporada les santcugatenques van superar les madrilenyes a la pretemporada en el torneig Fundal de l'Alcobendas. En aquesta ocasió la victòria va ser d'1 set a 2 per a les de Rafa Ruiz en un torneig en què també competien el Murillo i el FC Barcelona.

En Superlliga, les madrilenyes ocupen la 5a posició i estan portant una trajectòria una mica irregular amb cinc victòries i cinc derrotes que no impedeixen que tinguin una bona classificació, cosa que demostra la gran igualtat a la categoria tret del líder, el Murillo.

Les santcugatenques, penúltimes, confien tenir un bon dia i impedir que les madrilenyes desenvolupin el seu joc, ràpid i resolutiu en atac. Per a la receptora del CV Sant Cugat, Mireia Orozco, les opcions visitants passen per estar encertades en el servei.

Mireia Orozco

El partit és complicat però estem entrenant bé i podem donar guerra. Si el nostre servei és bo els podem complicar el partit.



El partit es juga a partir de les cinc de la tarda al Pavelló Luis Buñuel d'Alcobendas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.