El Volei Sant Cugat debuta a la Superlliga júnior davant l'Haro i la Curtidora


  • Comparteix:

Plantilla que competirà a la Superlliga júnior

Plantilla que competirà a la Superlliga júnior

El Club Voleibol Sant Cugat debuta a la Superlliga júnior aquest dijous a la Corunya amb doble partit. Les santcugatenques, enquadrades al grup D, juguen a les deu del matí davant l'Haro Rioja, el rival més complicat, i a les vuit del vespre contra la Curtidora, conjunt més assequible. Divendres les de Bea Pérez encaren el darrer matx de la primera fase contra el Voleyourense a dos quarts de dotze del migdia.

Ja ha arribat el dia del debut per al conjunt júnior del Volei Sant Cugat a la Superlliga. Les santcugatenques s'enfronten amb el rival més complicat del grup, l'Haro Rioja. Les santcugatenques són favorites al triomf i volen igualar o millorar la tercera posició de la darrera participació. La capitana del conjunt, Clàudia Martínez, destaca que la clau de la fase inicial és guanyar el primer partit.

Clàudia Martínez

La competició de grup serà descendent. El partit amb l'Haro ens pot marcar el camí cap als quarts de final.


El segon matx de la jornada inicial arribarà al vespre a les vuit contra la Curtidora. Martínez no amaga la seva il·lusió per arribar al més alt del podi argumentant que les jugadores que disputaran a la competició ja han guanyat altres títols estatals.

Clàudia Martínez

En aquesta competició ens reunim jugadores amb molt nivell i som un equip molt fort.


El cartell de favorits al triomf final el completen l'Alcobendas, actual campió, el Gran Canària, subcampió, i el CV Barça, quart. Precisament CV Barça i Gran Canària han quedat enquadrats en el mateix grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.