El Volei Sant Cugat perd contra el Valeriano Allés donant una bona imatge


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat perd (0-3) contra el Valeriano Allés de Menorca a la 15a jornada de Superlliga. Les santcugatenques han estat molt encertades en el servei, però no el suficient per doblegar un conjunt balear que està en ratxa i que suma cinc victòries consecutives.

El partit ha tingut un Voleibol Sant Cugat molt guerrer, pero que s'ha vist superat clarament en els dos primers sets per les de Ciutadella (16-25 i 14-25). Ha estat en el tercer quan les santcugatenques han posat més problemes a les balears, anant per davant en el marcador durant gairebé tota la mànega, per acabar caient al final degut a la superioritat de les visitants per 22 a 25.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca el bon tercer set de les seves jugadores tot i la derrota.

Rafa Ruiz

Em quedo amb el tercer set en què hem plantat cara al conjunt balear, subcampió de Copa.


Cal destacar la tornada de la santcugatenca Raquel Brun amb el conjunt balear i el debut de la jugadora del cadet A, Liliana Fernández, amb el primer equip del Volei Sant Cugat. Dimecres torna la Superlliga amb un derbi a Barcelona entre el CVB Barça i el Club Voleibol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.