La selecció catalana cadet femenina de volei prepara l'Estatal a Sant Cugat


  • Comparteix:

La selecció cadet de volei visitarà Sant Cugat dissabte de la setmana vinent / Font: Fcvolei.cat

La selecció cadet de volei visitarà Sant Cugat dissabte de la setmana vinent / Font: Fcvolei.cat

El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix acull dissabte de la setmana vinent el darrer entrenament de la selecció catalana cadet de volei abans de la disputa de l'Estatal. El Club Voleibol Sant Cugat tindrà dues jugadores en aquesta sessió i també l'actual seleccionador, Arseni Llenas, entrenador de l'entitat santcugatenca.

El Club Voleibol Sant Cugat demanava fa poques setmanes a la federació catalana acollir el darrer entrenament de la selecció femenina cadet. La resposta per part de l'ens federatiu ha estat afirmativa. El seleccionador i actual tècnic del cadet del Volei Sant Cugat, Arseni Llenas, haurà de decidir quines són les jugadores que representaran Catalunya a l'Estatal. Un partit davant el sènior B del Volei Sant Cugat i un altre davant un equip per confirmar serà la preparació del combinat català a la ciutat. El president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca que aquest acte serveix per promocionar el volei entre les més petites del club.

Miquel Martínez

Som un club de formació i volem apropar les millors jugadores de Catalunya a Sant Cugat.


La selecció catalana és l'actual campiona d'Espanya i defensarà el títol aconseguit la temporada passada del 23 al 27 d'abril a Valladolid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.