Dues victòries per a l'infantil i el cadet catalans en l'estrena a l'Estatal de volei


  • Comparteix:

La selecció catalana, amb Arseni Llenas al capdavant / Font: Fcvb

La selecció catalana, amb Arseni Llenas al capdavant / Font: Fcvb

Les seleccions catalanes cadet i infantil, amb una àmplia representació del Volei Sant Cugat, inicien el Campionat d'Espanya de seleccions dominant els seus grups. Tots dos combinats han resolt els primers dos partits del campionat amb solvència.

La selecció cadet, entrenada pel santcugatenc Arseni Llenas i amb les vermell-i-negres Lilian Fernández i Natàlia Moreno, han superat amb comoditat Cantàbria i les Canàries per 3 sets a 0. Aquest divendres poden certificar la primera posició al grup 1 sempre que superin Astúries en el darrer matx de la fase prèvia. El partit es jugarà a les onze del matí.

Les infantils, de la seva banda, s'han desfet de Múrcia (0-3) i de Cantàbria (1-3), i tancarà la fase prèvia jugant-se el primer lloc del també grup 1 amb Galícia, a partir de la una del migdia d'aquest dimecres. Aquest equip compta amb la participació de les santcugatenques Cristina Roda, Marta Moura i María Aguilera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.