El juvenil del Voleibol Sant Cugat és el nou subcampió d'Espanya


  • Comparteix:

Les subcampiones, amb la medalla / Foto: Club Voleibol Sant Cugat

Les subcampiones, amb la medalla / Foto: Club Voleibol Sant Cugat

El juvenil femení del Voleibol Sant Cugat ha acabat subcampió d'Espanya a la final disputada a Cangas de Onís, Astúries. Les de Bea Jiménez han caigut clarament a la final davant l'Alcobendas per 3 a 0 (25-21, 25-18 i 25-14) i s'han hagut de conformar amb la medalla de plata.

La major experiència de l'Alcobendas s'ha imposat a la final del Campionat d'Espanya juvenil, disputada aquest diumenge. El Club Voleibol Sant Cugat ha plantat cara, però les madrilenyes tenen una mitjana d'edat més alta que les santcugatenques, que tenen un equip molt jove. De fet, l'Alcobendas ja va eliminar les vermell-i-negres a la Superlliga junior, també per 3 a 0. De totes maneres, les de Bea Jiménez marxen molt contentes amb aquesta final, a la que van accedir després d'eliminar el CVB Barça a les semifinals en un llarg partit a cinc sets.

Amb aquest campionat, les santcugatenques tanquen una gran temporada, en la què sumen aquesta medalla de platata estatal a la quarta posició a la Superlliga júnior, caient davant el Voley Múrcia al partit pel tercer i quart lloc, i al Campionat de Catalunya, que es van adjudicar a falta de dues jornades pel final.

La capitana de l'equip, Clàudia Martínez, destaca que l'equip s'ha sobreposat a moltes dificultats aquesta temporada.

Clàudia Martínez

És una plata molt merescuda. No ha estat una temporada fàcil. Tenim un equip molt jove, ara queda una base molt forta. Estem molt contentes i fem una valoració molt positiva.


El juvenil femení del Club Voleibol Sant Cugat torna a pujar al podi dos anys després d'aconseguir el títol.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.