dilluns, 20 de octubre 23:08h

Inicia sessió | Registra't

Agenda - 20 octubre

08:00h: S'obre convocatòria d'agents FesCamp 2015

A partir de les 8 h. Del 20 d'octubre fins al 23 de novembre queda oberta la convocatòria per participar al FesCamp, el Festival d'Art, Comunitat i Medi Ambient que es celebrarà el 9 de maig a Mira-sol.

Les entitats i agents interessats en participar han de presentar la sol·licitud a fescamp@mirasol.cat

Més informació: www.fescamp.cat

Organitza: Cíclica i Ajuntament

11:00h: Grup de criança

D'11 a 13 h. Tots els dilluns lectius. Activitat gratuïta. Espai per a compartir inquietuds i experiències pel que fa la criança dels fills i on en grup acompanyarem els processos evolutius dels nadons (de 0 a 3 anys).

Organitza: Abraçades

Lloc: Xalet Negre

11:30h: Presentació: Recorregut del circuit de natura adaptat i inclusiu 'Sumant Capacitats' de Valldoreix

Convocatòria de premsa
Roda de premsa de presentació dels circuits de natura adaptats i inclusius 'Sumant Capacitats' dissenyats conjuntament per l'EMD-Valldoreix i la Fundació Itineràrium. El circuit 'Sumant Capacitats' de Valldoreix serà el quart de Catalunya, després dels de Llívia, Berga i Premià de Dalt i com aquests també compta amb l'apadrinament dels campions del món de curses de muntanya, Kilian Jornet i Núria Picas.

La roda de premsa de presentació anirà a càrrec del president de l'EMD-Valldoreix, Josep Puig i del director de la Fundació Itineràrium, Marc Vives i la seva germana, Anna Vives, creadora de la tipografia 'Anna' i figura inspiradora de tot el projecte.

Organitza: EMD de Valldoreix, Fundació Itineràrium

Lloc: Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix

13:00h: Presentació dels punts de l'àrea de Mobilitat, Urbanisme i Obres del proper ple

Convocatòria de premsa
El tinent d'alcalde de Mobilitat, Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, compareixerà en roda de premsa per explicar els punts d'aquesta àrea que es portaran a aprovació en el ple municipal ordinari del mes d'octubre.

Organitza: Ajuntament

Lloc: Ajuntament (sala de premsa)

19:00h: Ple: Sessió d'octubre

Odre del dia del Ple ordinari que tindrà lloc el 20 d'octubre, a la Sala de Plens, a les 19 hores (18:30 hores: precs i preguntes ciutadania).

DESPATX D'OFICI
1.- Proposta d'aprovació dels esborranys de les actes del Ple de dates 15 i 22 de setembre de 2014.

2.- Dació de compte d'escrit d'un regidor del grup municipal del Partit Popular notificant l'abandonament del grup.

PRESIDÈNCIA, SERVEIS URBANS I SOSTENIBILITAT
3.- Proposta de concessió del títol de Fill Predilecte de Sant Cugat del Vallès a tots els membres actuals de la Penya Regalèssia, així com a títol pòstum els que n'han format part i que ja ens han deixat.

DECLARACIONS DE LA JUNTA DE PORTAVEUS
4.- Dació de compte de la Declaració de la Junta de Portaveus de suport al Manifest del Dia Internacional de la Gent Gran.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS
5.- Moció conjunta dels grups municipals d'ICV-EUiA i CiU per a la inclusió de clàusules de foment de l'ocupació a col·lectius en risc d'exclusió social.

6.- Moció del grup municipal del PSC per mantenir, com a mínim, el pressupost de 2013 de transport sanitari i també d'hores de cobertura.

7.- Moció del grup municipal Socialista de l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès sobre el dret de remuneració als autors pels préstecs de les seves obres realitzades a biblioteques.

8.- Moció del grup municipal del PSC perquè Sant Cugat del Vallès doni suport a la Llei de dret de les persones gais, lesbianes, bisexuals i transexuals, en favor de l'eradicació de l'homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia.

9.- Moció del grup municipal del Partit Popular de Sant Cugat del Vallès per a donar compliment efectiu a les resolucions del Tribunal Constitucional relatives a la suspensió de la Llei i Decret de consultes populars no referendàries.

10.- Moció del grup municipal de CiU de Sant Cugat del Vallès de rebuig al tracte econòmic de les administracions centrals de l'Estat i al projecte de pressupostos generals de l'Estat proposats per a l'exercici 2015.

11.- Moció que presenta el regidor no adscrit, Bruno de Salvador, en defensa del dret a la vida del concebut no nascut.

ALCALDIA
12.- Proposta d'aprovació definitiva d'expedient de canvi de forma de gestió del servei públic audiovisual d'àmbit local amb substitució d'Organisme Autònom Municipal (OAMCIC) i coetània creació d'una Entitat Pública Empresarial Local (EPEL), amb aprovació definitiva dels estatuts i reglament de funcionament.

13.- Dació de compte de Decret d'Alcaldia sobre nomenament de presidenta i vocals del Consell Consultiu i Assessor de l'EPEL Cugat.cat.

PRESIDÈNCIA, SERVEIS URBANS I SOSTENIBILITAT
14.- Proposta de modificació del document 'Mesures per garantir la transparència i el bon govern en l'actuació municipal', aprovat pel Ple municipal el febrer de 2013.

15.- Proposta d'adjudicació de nom a diverses places, espais i vies urbanes.

16.- Proposta de baixa d'aquest municipi de la 'Red de Gobiernos Locales +Biodiversidad 2010'.

MOBILITAT, URBANISME I OBRES
17.- Proposta d'aprovació inicial de la modificació puntual i transcripció a escala 1/1000 del planejament vigent a l'àmbit de la Floresta (Exp. núm. 83002/14).

18.- Proposta d'aprovació inicial de modificació puntual dels usos de les zones 18c i 18c-especial del Pla Parcial d'Ordenació Can Magí - Ctra. Roquetes (Exp. núm 81002/14).

19.- Proposta de rectificació de l'acord de l'ajuntament Ple de data 19 de maig de 2014 d'aprovació provisional de la complementació de la transcripció de Mira-sol a l'àmbit del Pla Especial del Túnel de Sant Cebrià (Exp. núm. 83006/11).

ECONOMIA, EMPRESA, OCUPACIÓ I COMERÇ
20.- Dació de compte dels informes del tresorer de l'Ajuntament i del director financer de PROMUSA pel segon trimestre de 2014 relatiu al compliment de la Llei 15/2010 pel que s'estableixen mesures de lluita contra la morositat.

21.- Proposta d'acord d'ampliació de capital social de la Societat Municipal de PROMUSA per via d'aportació de diversos béns immobles de titularitat municipal.

22.- Proposta de declaració d'especial interès municipal del Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) per a la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

23.- Proposta d'acord d'aprovació provisional de modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs locals per l'exercici 2015.

24.- Proposta d'aprovació inicial del Pressupost Municipal General i Bases d'Execució del Pressupost per a l'exercici 2015 i les Plantilles de Personal.

25.- Proposta d'aprovació de l'expedient de modificació número 18 del pressupost de l’Ajuntament, per a l'exercici 2014.

GOVERNACIÓ, SEGURETAT I PARTICIPACIÓ CIUTADANA
26.- Proposta de concessió de compatibilitat per una segona activitat pública d'un funcionari de l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

27.- Ratificació del Decret de tinència d'alcaldia que resol regularitzar la situació del personal municipal temporal que no ocupa plaça a la plantilla.

28.- Proposta de modificació de la plantilla de personal funcionari i laboral.

29.- Dació de compte de designació parcial de representants de les entitats i associacions de veïns en el Consell de Barri de la Floresta.

CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN
30.- Precs, preguntes i interpel·lacions.

Organitza: Ajuntament

Lloc: Ajuntament (Sala de Plens)

19:30h: Conferència: 'De la humiliació a la revolta. De com ens hem tornat independentistes en 10 anys'

A càrrec de Salvador Cardús, escriptor i sociòleg. Del cicle 'Tres-cents anys de frustracions: un camí sense retorn' (commemoració Tricentenari).

Organitza: Òmnium Sant Cugat

Lloc: Museu del Monestir

19:30h: Festival de poesia: 'La percepció dels sentits'

Amb M. Dolors Coll i Glòria Coll.

Lloc: Llibreria Alexandria

20:00h: Reunió de Toastmasters

Vols millorar els teus dots de comunicació? A Toastmasters aprendrem dots de comunicació i lideratge en un ambient col·legial i divertit. Visitar una reunió és gratuït.

Organitza: Toastmasters Sant Cugat

Lloc: Casa de Cultura

Veure el mapa de les activitats


< Octubre 2014 >

DlDmDxDjDvDsDg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

< Octubre 2014 >

DlDmDxDjDvDsDg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

CUGAT.CAT ET RECOMANA!Agenda

Et recomanem

demà, 12:00h / Ajuntament (Sala Ginesta)
Presentació del projecte 'Govern Obert Sant Cugat'