Benvolguda primavera


  • Comparteix:

joan.cabases

Joan Cabases


Publicat: el 27/mai/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Amics, amigues, fot un cel blau que està de foto i i tenim un solet que canvia l'humor a qualsevol. La fulla dels arbres, després d'un procés lent però segur, esclata i rebrota, les llavors plantades donen lloc a projectes que agafen alçada i el groc de la llum es cola per tot arreu. Després de mesos esperant-la, la primavera ha arribat al ple.

I és que a Sant Cugat ha arribat el caloret popular. I no és excepció i no estem soles, com demostra el Vallès de somni que s'ha dibuixat aquest diumenge. A més de les quatre immillorables representants que tindrà el ple de Sant Cugat per part de la CUP-Procés Constituent (felicitats i gràcies per avançat per la bona feina que fareu, Núria, Ignasi, Ramon i Dimitri), les candidatures rupturistes han aconseguit ocupar quatre cadires a l'ajuntament de Sabadell, 5 a Cerdanyola i 9 a Ripollet, on s'assolirà l'alcaldia. Es diu aviat!

Amb tot, esperem que marxi el fred d'aquesta Smart City elitista i excloent. Que marxi la sensació desangelada dels carrers buits a partir de l'hora de berenar i que marxi el gel insuportable de les multes i les pallisses a la PAH.

I esperem que arribin per quedar-s'hi. Que es quedin l'escalfor dels projectes col·lectius, que es quedin la il·lusió per una remuntada que no té aturador i que es quedin totes aquelles persones que el nostre poble ha expulsat.

Més contents que un gínjol i amb més determinació que mai, continuarem el nostre camí cap a l'autogovern. Perquè a nosaltres les independències ens agraden totes. I ho farem conscients del paper històric que juguem, capgirant Sant Cugat, el Vallès i els Països Catalans, i fent-ho amb el cap fred, el cor calent, el puny ferm i els peus a terra; perquè per molta alçada que agafem seguirem arran.

Que ho anomenin feina de formigueta, que seguirem fent passes de gegants. I de gegantes!

Benvolguda primavera.

JOAN CABASÉS és estudiant de Periodisme, membre de l'Esplai Sarau i militant d'Arran Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.