Orgullosos de tu, Sant Cugat!


  • Comparteix:

marc.tolra

Marc Tolra


Publicat: el 6/ago/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Viatgem. Dins o fora del país, pel continent o més enllà, però sempre tornem. I sobretot, sempre tenim ganes de tornar-hi. A Sant Cugat, la nostra ciutat.

Un percentatge elevadíssim de santcugatencs afirmem que ens agrada viure a Sant Cugat i, a més, diem que ens sentim orgullosos de dir que som santcugatencs. És cert, quan algú ens pregunta d'on som, responem de Sant Cugat i ens sentim cofois. En els 11 anys que fa que visc en aquesta ciutat, encara no he sentit cap crítica provinent de fora i molt poques des de dins. Sant Cugat atrau i agrada, però sobretot, i el més important, ens agrada i ens atrau.

Per què? Doncs perquè és una ciutat verda, amb grans parcs, on es respira una bona qualitat d'aire. Una ciutat on els seus habitants practiquem esport, on es defensa la cultura, fixem-nos amb l'èxit i l'interès del 'Paga-li Joan', on s'aposta per les energies renovables i la sostenibilitat, on sempre se celebra quelcom. Una ciutat amiga dels infants i dels vianants, perquè tenim molts carrers on els cotxes no circulen.

Moltes iniciatives surten de Sant Cugat. Hi ha instal·lades diverses empreses de reconegut prestigi i, finalment, en clau política, destacats polítics santcugatencs han ocupat o ocupen càrrecs destacats a àmbit nacional, com ara, Raül Romeva, cap de cartell de Junts pel Sí; Mercè Conesa, l'alcaldessa, exportaveu de Convergència i, ara, presidenta de la Diputació de Barcelona; o l'exalcalde Lluís Recoder, exconseller de Territori i Sostenibilitat.

Viatgem, veiem món, coneixem, gaudim. I quan tornem, també en tindrem ganes. Tindrem ganes de Sant Cugat!

MARC TOLRÀ és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.