Quaranta anys de Festa de Tardor


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 22/oct/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

40 anys de Festa de Tardor, 40 anys en què els i les socialistes i el PSC han estat presents, des de l'inici, amb més o menys èxit. Poques entitats al poble poden dir el mateix. Una de les característiques de la festa d'entitats són les frases que presidien les activitats: proclames més o menys punyents, més o menys reivindicatives, amb més o menys fortuna, i que formen part de la història i de la nostra història política.

Ha estat aparador de les entitats culturals, de lleure, esportives i socials, però també les polítiques. Recordem que anys enrere va haver-hi un intent d'arraconar determinades opcions polítiques. No seria el mateix. Les entitats han de saber conviure entre elles, totes som necessàries. S'ha de començar a assumir que els partits som entitats i que a més som un fil conductor útil cap a la consecució dels objectius de totes les entitats.

Totes les entitats formem part d'un teixit que va entomar la responsabilitat de modernitzar les institucions, que ha estat al peu del canó per transformar els nostres barris, reivindicar els nostres equipaments o zones de lleure, cadascú des de la seva singularitat, des de posicions i punts de vista diferents, però totes útils a uns o altres col·lectius.

Visca les entitats! Visca la Festa de Tardor de Sant Cugat!

PERE SOLER és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.