Estem d'aniversari


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 28/feb/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El 16 de març celebrarem el quart aniversari de la creació de la plataforma ciutadana uaSC (Un altre Sant Cugat) com a partit polític d'àmbit municipal. Recordarem com gent que treballàvem a les associacions de veïns i entitats vàrem decidir ajuntar-nos i fer un pas més per seguir fent la mateixa feina, de tants i tant anys, però més a prop del lloc on es prenen les decisions.

Han estat quatre anys de treball intens i de trepitjar territori. Això ens ha permès anar elaborant el nostre programa o compromís electoral de forma progressiva, nosaltres no hem deixat la feina per l'últim moment. Coneixem les necessitats de Sant Cugat perquè durant aquests quatre anys hem estat en contacte directe amb associacions de veïns, entitats, botiguers, plataformes, en definitiva estar amb la gent tots els dies del mandat.

Hem denunciat allò que crèiem que estava malament però també hem ofert alternatives i propostes, simplement hem fet oposició. És més, per primera vegada un partit sense representació al ple municipal ha aconseguit presentar cinc mocions, totes elles d'àmbit local.

També, tot i ser municipalistes, ens preocupa tot allò que ens afecta el dia a dia i per això, fent èmfasi a la nostra, moltes vegades anomenada pro activitat, també hem fet propostes sobre temes de política general.

-Llei electoral de Catalunya (enviades al Parlament de Catalunya).
-Llei de transparència (enviades al Parlament de Catalunya).
-Llei de la interrupció voluntària de l'embaràs.
-Propostes per millorar el sistema sanitari del entorn de Sant Cugat, entre d'altres.

Ara ens presentem a les properes eleccions municipals del 24 de maig amb la tranquil·litat de la feina feta, de no desviar-nos de la nostra línia de treball i d'haver superat alguns obstacles externs, però sobretot de continuar sent l'únic partit polític de Sant Cugat realment independent de les influències, directrius, estratègies o vaivens de cap central.

Seguim encaparrats en fer bandera de la eficiència en la gestió municipal, en potenciar la participació ciutadana, en fer arribar tota la informació a la ciutadania sense haver-la cuinat abans i especialment amb la màxima transparència. Un exemple d'això últim és la publicació trimestral dels nostres ingressos/despeses a la pàgina web Uasc.cat/press/informe-financer i haver enviat un document a 20.000 llars de Sant Cugat explicant el nostre treball realitzat entre els anys 2011 i el 2014.

Ara ens presentarem a las properes eleccions municipals amb la convicció que els nostres votants donaran resposta a la feina feta durant aquests quatre anys i especialment per tractar els temes i buscar solucions a les problemàtiques que els preocupen al seu àmbit més proper, al seu carrer, al seu barri o districte, tant a Sant Cugat com a Valldoreix. En definitiva un partit municipalista amb voluntat i capacitat de treball per la ciutat i la seva gent.

JAUME MASSANÉS és portaveu i candidat de la uaSC a l'alcaldia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.