Helena Minuesa i Marina Casals parlen sobre el festival FesCamp, al SAF


  • Comparteix:

El FesCamp arriba a la seva segona edició

El FesCamp arriba a la seva segona edició

Aquest divendres, la tècnica d'educació del Museu de Sant Cugat, Helena Minuesa, s'ha acompanyat de Marina Casals, encarregada de coordinar les activitats de la segona edició del festival FesCamp. El FesCamp és un festival d'art, comunitat i medi ambient que vol reflexionar sobre la ciutat i el medi ambient a través de l'art com a eina de comunicació. Artistes i entitats elaboren projectes durant mesos que acaben culminant amb el festival al 9 de maig. Enguany, hi haurà una jornada per anar veient com progressen els projectes que serà el 19 d'abril. Casals ha explicat que FesCamp neix de la necessitat d'intensificar la cohesió veïnal i treballar aspectes relacionats amb la sostenibilitat per reduir l'impacte ambiental.

ESCOLTA-HO

La tècnica d'educació del Museu de Sant Cugat, Helena Minuesa, apunta l'agenda cultural del cap de setmana i les dates d'algunes exposicions que cal veure.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.