Les propostes gastronòmiques del Grup Ristol, al SAF


  • Comparteix:

Lluís Rius i Berta Sàrrias

Lluís Rius i Berta Sàrrias

Aquesta setmana, el 'Sant Cugat a fons' rep la visita de Lluís Ristol, director del Grup Ristol, una empresa centenària dedicada al servei de la restauració. Tenen una dilatada trajectòria, que avui es concreta i gaudeix a Ristol Viladecavalls (restaurant a la carta, reservats), Sant Lluís de Ristol (casaments, celebracions i actes d’empresa), Ristol Càtering (particulars i empreses) i el Real Club de Golf El Prat (casaments, celebracions i actes d’empresa). Amb totes aquestes opcions, Ristol Restaurants arriba als seus clients amb diferents propostes culinàries, partint de la cuina tradicional catalana.

ESCOLTA-HO

Berta Sàrrias, cap de continguts d'Activitat Sant Cugat, acosta al 'Sant Cugat a fons' diferents activitats de les quals es poden gaudir a la ciutat de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.