Atletisme: Rovira busca la classificació per la copa de la lliga a Mataró


  • Comparteix:

El llençador de pes Eloi Rovira espera fer marca avui al Míting de Mataró perque el seu club, el Futbol Club Barcelona el convoqui per anar a la Copa de la lliga. El santcugatenc té moltes esperances d'aconseguir aquest lloc ja que ve de guanyar el Campionat de Catalunya Absolut disputat aquest cap de setmana a les pistes de Sabadell.

Eloi Rovira qualifica de difícil la competició degut a l'alt nivell dels participants en la prova de pes. Atletes bascos, canaris, aragonesos, catalans i segurament estrangers pendran part en aquesta prova. El santcugatenc espera fer la marca que el club li demana per poder participar a la Copa de la Lliga que es disputa aquest cap de setmana. .

Eloi Rovira

Espero guanyar al meu company de club en la prova de pes pe anar a la copa de la lliga


La prova de disc serà molt similar a la disputada al Campionat de Catalunya Absolut ja que coincidiran molts dels participants. Rovira espera fer marca i poder pujar al pòdium.

Els resultats aconseguits aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya Absolut donen confiança al llençador de Sant Cugat per aconseguir els objectius. Rovira va aconseguir medalla de plata en la prova de disc amb un llençament de 50 metres del qual està molt satisfet. Pel que fa l'especialitat de disc Eloi Rovira no està tant content perquè creu que es va quedar una mica curt amb un llençament de 16 metres i 63 centímetres que que li va donar la primera plaça.

Rovira es queixa de la mala organització del Campionat.

Eloi Rovira

Tots els participants ens vam queixar de la mala organització ja que ens van fer tirar en un racó sense llum


Tot i això, Eloi Rovira està content del seu resultat en pes ja que portava dies llençant malament i aquest cap de setmana va millorar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.