Atletisme: Isabel Eizmendi guanya les curses del Corte Inglés i de la Mercè i ja prepara la mitja marató de Nova Deli


  • Comparteix:

L'atleta santcugatenca del Futbol Club Barcelona, Isabel Eizmendi, queda campiona de les curses del Cortes Inglés i de la Mercè . Amb aquestes dues victòries Eizmendi es troba amb la moral molt alta per afrontar l'última cursa de la temporada, que serà el campionat del món de mitja marató a Nova Deli la setmana vinent.

Referent a les curses del Corte Inglés i de la Mercè, Eizmendi es troba molt satisfeta pels resultats, ja que fer podi en dues setmanes és una alegria molt gran, i més, tenint en compte l'alt nivell de participació que hi havia. L'atleta del F.C Barcelona parla de la importància d'aquesta doble victòria.

Isabel Eizmendi

Estic molt contenta per haver guanyar aquestes dues curses


A Eizmendi ara li toca preparar-se pel Campionat del món de mitja marató, que serà a Nova Deli d'aquí a deu dies. La santcugatenca està molt motivada per aquesta cursa i diu que el seu principal objectiu és acabar entre les vint i cinc primeres.

Isabel Eizmendi

Estar entre les 25 primeres és tot un èxit


Un dels problemes més greus que estan avui en dia dins de l'atletisme és el dopin, i més quan es disputa un campionat Mundial. Eizmendi opina sobre el tema i creu que tots els atletes són innocents.

Isabel Eizmendi

Tots els corredors estan nets


Abans de disputar el Campionat del món a Nova Deli Eizmendi es posa nota a la seva temporada. Segons ella un vuit està bé, tant pels resultats com per l'esforç.

Isabel Eizmendi

Un vuit és una bona nota per la temporada que he fet.


Esperem que Eizmendi pugui aconseguir aquesta meta d'estar entre les vint i cinc millors del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.