Atletisme: Oriol Cascalló indignat amb la Federació Catalana


  • Comparteix:

El corredor de cross santcugatenc Oriol Cascalló prepara la nova temporada sense conèixer si seguirà representant a la Federació Catalana. La beca que hauria de rebre per part de la Federació se li ha negat tot i complir els requisits que se li demanaven. Cascalló es planteja competir amb la federació aragonesa.

El santcugatenc es mostra molt indignat amb la federació Catalana al saber que els seus companys d'equip han estat acceptats al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat i ell no.
Per aquesta raó Oriol es planteja competir amb la federació Aragonesa la propera temporada i canviar per tant d'equip. Recordem que actualment competeix amb 'l Integra 2 de Barcelona.

A banda de la part administrativa, Oriol Cacalló està ja a la recta final de la pretemporada ja que al novembre comença les competicions d'hivern. Cascalló explica els objectius de la nova temporada.

oriol cascalló

El meu objectiu es participar al Campionat d'España


Cascalló participarà tan en el cross d'hivern com a pista a l'estiu, ademés dels cinc mil i tres mil obstacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.