Futbol: Construccions Alcaraz renova patrocini amb el SCE


  • Comparteix:

Construccions Alcaraz renova, per segon any consecutiu, el patrocini amb el Sant Cugat Esport per valor de 9.000 euros. L'entitat que presideix Àlex Barberà s'ha mostrat agraïda amb l'empresa santcugatenca i espera que aquesta ajuda continuï en anys posteriors.

L'alcalde Lluís Recoder, el president de construccions Alcaraz, Manuel Alcaraz i el mateix Barberà van assistir a l'acte que va tenir lloc ahir a dos quarts de set de la tarda a la sala de Plens de l'Ajuntament.
Durant la reunió, el president del Sant Cugat Esport, Alex Barberà es va mostrar agraït amb l'empresa de construccions per la seva aportació.

Àlex Barberà

Estrem molt contents amb aquesta colaboració per part de Construcciones Alcaraz


De la seva banda, Manuel Alcaraz, president de l'empresa constructora amb seu a la nostra ciutat, va assegurar que li agradaria mantenir l'acord amb el Sant Cugat Esport durant els pròxims anys.

Manuel Alcaraz

Per poc que poguem intentarem ajudar el Sant Cugat Esport


L'alcalde Lluís Recoder, que va presidir l'acte, va destacar el compromís que pren l'empresa Construccions Alcaraz amb la nostra ciutat patrocinant un club tan emblemàtic com el Sant Cugat.

Lluís Recoder

És molt important el compomís de Contrucciones Alcaraz amb la nostra ciutat


Un any més, el Sant Cugat Esport pot afrontar la temporada amb el suport econòmic de Construccions Alcaraz, que amb els 9 mil euros cobreix el 10 per cent del pressupost total de l'entitat per aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.