Atletisme: Cascalló entre els 50 primers a Llodio

L'atleta santcugatenc Oriol Cascalló finalitza entre els 50 primers al cross de la localitat basca de Llodio. La prova, que constava de 9 quilòmetres, va estar marcada per l'alt nivell dels participants, entre els quals destaquen Javier Guerra o Javier López. La propera cita pel santcugatenc tindrà lloc el 12 de desembre; Cascalló ha de decidir si correrà el cross de Yecla o de Granollers.

El santcugatenc Oriol Cascalló ha disputat aquesta setmana la seva primera cursa fora de Catalunya de la temporada. L'escenari va ser la localitat de Llodio, al País Basc, i la cursa constava de 9 quilòmetres. Tot i que a mitja cursa Cascalló es va trobar malament, això no va afectar al resultat final. El corredor santcugatenc va creuar la línia de meta entre els 50 primers classificats, una bona posició tenint en compte que es trobava davant d'atletes espanyols de la talla de Javier Guerra o Javier López, alguns dels seus màxims rivals en aquesta competició.
Oriol Cascalló.

Oriol Cascalló

Hi havia molt nivell.

Pel que fa la propera competició que tindrà lloc el diumenge 12 de desembre, l'alleta local encara no sap si disputarà el cross de Yecla, a Múrcia, o el de Granollers.
Escoltem el santcugatenc parlant de les expectatives de cara a aquestes dues cites.

A Catalunya hi ha menys nivell que a Espanya.

Un altre dels compromisos de l'atleta de la ciutat és el dia 19 de desembre amb la final de Catalunya de l'especialitat.