GOLF: Ivó Giner, el millor santcugatenc a la final del Peugeot Tour d'Alacant


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc Ivó Giner, novè a la Final del Peugeot Tour que s'ha disputat a Alacant, ha estat el jugador local més ben classificat del torneig. Fernando Roca ha estat setzè en presentar una tarjeta de 282 cops, sis sota el par. Els altres santcugatencs, Txomin Hospital i Nacho Feliu han quedat en el lloc 33 i 49 respectivament.

Ivó Giner ha signat la millor actuació d'un santcugatenc a la final del Peugeot Tour que s'ha disputat fins diumenge a Alacant. El jugador del CG Sant Cugat va presentar una tarjeta amb 267 cops, 9 sota el par. Giner va tenir en la tercera jornada del campionat la millor actuació en signar una tarjeta amb 54 cops, però la primera i l'última jornada en què va superar els 70 cops, li han impedit aconseguir una millor classificació.

Fernando Roca ha estat l'altre santcugatenc que ha finalitzat la competició sota par en lliurar una tarjeta final amb 70, 70, 72 i 70 cops en les 4 jornades, que s'han disputat. Amb aquesta puntuació Roca s'ha classificat setzè.

Més discreta ha estat la participació de Txomin Hospital i Nacho Feliu. El primer s'ha classificat en el lloc 33 amb 289 cops, un sobre el par. El segon, ha quedat en la posició 49 en signar 296 cops, 8 sobre el part.

El guanyador de la final del Peugeot Tour ha estat Santiago Luna amb 268 cops, 20 sota el par. Gabriel Cañizares, que en aquesta final s'ha classificat cinquè, ha estat el guanyador de l'Ordre de Mèrit Peugeot Tour de 2004.

La pròxima edició del Peugeot Tour començarà el mes de gener amb l'Escola de classificació, que es disputarà un cop més a Alacant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.