ATLETISME: L'edició més ecològica del Cross Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació del cros ciutat de Sant Cugat

Presentació del cros ciutat de Sant Cugat

Les inscripcions per prendre part en la sisena edició del Cross Ciutat de Sant Cugat ja s'han obert. La inclusió de la categoria universitària i la reducció de 3 a 2 circuits són les principals novetats del cross, previst pel 30 de gener al Parc de la Pollancreda.

Sota el lema "L'esport és civisme" l'Ajuntament vol promoure el respecte pel medi ambient entre els participants d'aquest esdeveniment esportiu. Per aquest motiu cada participant rebrà un got reutilitzable amb aquest missatge i el dorsal adhesiu lluirà el lema ``Llença´m a la paperera´´.

Una altra de les novetats és la inclusió de la categoria universitària adreçada a tots els alumnes del Campus esportiu universitari de Sant Cugat. Pel que fa a aspectes tècnics, es redueixen els circuits de 3 a 2 perquè hi hagi un millor coordinació de la prova.

La prova compta un any més amb el patrocini de l'empresa Leonelli que aportarà 3000 euros d'un pressupost total de 13.356.

Recordem que la participació més alta del Cross Ciutat de Sant Cugat es va produir l'any passat amb 1831 atletes. Xavier Cortés, regidor d'esports, parla d'aquesta cursa com l'acte esportiu més important de la ciutat.

Xavier Cortés

El cros és la prova més important de la nostra ciutat esportivament parlant



El màxim dirigent de l'empresa Leonelli, Leo Leonelli, explica que amb aquest tipus d'activitats esportives s'ajuda a fomentar valors entre els més petits.

Leo Leonelli

Cal ajudar al cros perquè promou valors mnolt importants per tots els nens


Aquesta cursa no forma part del calendari català d'atletisme ja que el Parc de la Pollancreda no té la suficient capacitat per acollir un esdeveniment d'aquesta importància. Ferran Domínguez, tècnic d'esports de l'Ajuntament, creu que amb la nova ciutat esportiva aquest fet podria ser una realitat.
Cal destacar que els dos primers classificats de cada categoria aconseguiran el passi a la final comarcal que tindrà lloc a Rubí el proper 6 de febrer. Les inscripcions es tancaran el dijous 27 de gener i l'OMET conjuntament amb les escoles públiques i privades seran els centres on els nois podran apuntar-se a la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.