MOTOR: Guim Roda competirà en Supermotard amb el seu nou equip


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Guim Roda ha fitxat amb l'equip Glaner d'Honda-Pirelli per aquesta temporada. Roda competirà en el campionat d'Espanya de Supermotard i en les 24 hores de Montmeló. El pilot local es mostra molt il·lusionat amb la nova temporada que iniciarà el mes d'abril.


El pilot santcugatenc ha deixat enrera l'etapa de Supersport i estrena temporada en la categoria de Supermotard. En aquesta modalitat es competeix en circuits formats per un setanta per cent d'asfalt i un trenta per cent de terra, per aquest motiu és tan espectacular de veure.
Roda, que es mostra molt il·lusionat amb la nova temporada, centrarà la seva actuació en el Campionat d'Espanya i en les 24 hores de Montmeló.

Guim Roda

Aquest any competiré amb Glaner al Campionat d'Espanya de Supermotar i a les 24 hores de Montmeló.


Guim Roda ha fitxat amb Glaner, de l'equip oficial d'Honda-Pirelli, on a més de fer de pilot, fa tasques administratives i de gestió.
El corredor de motos local afirma que aquesta temporada el seu objectiu se centrarà en donar una bona imatge de l'equip en el Campionat d'Espanya, més que no pas en arribar al mundial.

Guim Roda

La meva finalitat no és tan arribar al mundial, sinó fer una bona feina amb Glaner i donar una bona imagte de l'equip dins el Campionat d'Espanya de Supermotard.


El primer compromís de Roda a Supermotard tindrà lloc el mes d'abril a Múrcia amb la primera prova del Campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.