ACTIVITATS: l'Ajuntament oferta per aquesta Setmana Santa les Escoles Esportives de Pasqua


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat organitza les Escoles Esportives de Pasqua per aquesta Setmana Santa. L'activitat, adreçada a nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, consisteix en la pràctica de diferents esports, activitats a la natura i tallers. El període d'inscripcions és obert a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom.

La pràctica esportiva per aquesta Setmana Santa és una de les ofertes que poden triar els nens i nenes de Sant Cugat. L'Ajuntament organitza les Escoles Esportives de Pasqua amb opcions de 3 ó 4 dies amb 3 possibilitats horàries, matí, matí i migdia o bé tot el dia.

Les activitats, que tindran lloc a la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler, consistiran en la pràctica d'esports usuals, jocs recreatius, activitats a la natura i tallers, a més de natació.

Les Escoles Esportives de Pasqua també ofereixen serveis complementaris de menjador i acollida. Per a més informació i per inscripcions us podeu adreçar a l'OMET, Oficina Municipal d'Esport per a Tothom. Les places són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.