ATLETISME: Emma Requeno prepara la temporada a l'aire lliure amb el seu club


  • Comparteix:

L'atleta santcugatenca, Emma Requeno, es prepara per la temporada a l'aire lliure amb la JAS de Sabadell. Requeno acaba de quedar campiona de Catalunya cadet en 60 tanques i tercera del campionat d'Espanya. L'atleta local ha estat convocada dos cops amb la selecció catalana.

Fins al moment, el primer any de cadet de l'atleta santcugatenca, Emma Requeno, es podria qualificar d'èxit total ja que ha assolit el campionat de Catalunya i el tercer lloc a l'estatal. Així ha finalitzat la temporada de pista coberta.
Després d'aquests bons resultats, Requeno iniciarà després de Setmana Santa la temporada a l'aire lliure. Jaume Requeno, pare de la Emma, comenta quins objectius es planteja en aquestes competicions.

Jaume Requeno

Esperem que arribi a l'estatal a l'aire lliure i pugui aconseguir uns bons resultats


Requeno tot i la seva curta edat ja ha participat un parell de vegades amb la selecció catalana. Tot i això, l'atleta santcugatenca aspira a participar amb la selecció espanyola. Jaume Requeno espera que en un futur pugui anar amb el combinat estatal.

Jaume Requeno

Esperem que en uns anys, la Emma pugui anar amb la selecció espanyola


El mes de juny i juliol es disputaran els campionats de Catalunya i d'Espanya a l'aire lliure i esperem que Emma Requeno aconsegueixi uns bons resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.