FUTBOL-SALA: Irene Sànchez cau a la primera fase de l'estatal amb Catalunya


  • Comparteix:

La selecció catalana de futbol-sala amb la santcugatenca Irene Sànchez ha caigut a la fase final del campionat d'Espanya. El combinat català va perdre davant Madrid per 5 a 2 i amb les Canàries per 4 a 3. A nivell de club, el Mas Janer pot aconseguir la permanència si derrota al Masnou aquest diumenge.

Després que l'any passat Catalunya aconseguits el sotscampionat d'Espanya per autonomies, enguany la cosa ha canviat i de quina manera. Sant Vicenç de Morunys acollia aquest estatal i el fet de jugar a casa no ha estat favorable a les catalanes. La portera santcugatenca, Irene Sànchez, explica les claus de la eliminació de Catalunya a la primera fase.

Irene Sànchez

El fet de que el cos tèncic anunciés que no continuaria en el càrrec ens va desmotivar bastant


Pel que fa al seu club, el Mas Janer, Sànchez creu que la permanència a la primera divisió es pot aconseguir. Aquest cap de setmana, el seu conjunt rep al Masnou i si aconsegueixen el triomf l'objectiu de mantenir la categoria s'aconseguiria.

Irene Sànchez

Si guanyem al Masnou, continuarem un any més a la primera divisió


El matx entre el Mas Janer i el Masnou donarà inici aquest diumenge a partir de les deu del matí a la pavelló de voleibol a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.