ATLETISME: Cascalló disputarà els 10000 metres llisos al campionat d'Espanya


  • Comparteix:

L'atleta santcugatenc, Oriol Cascalló, ha aconseguit el passi pel Campionat d'Espanya als10000 metres llisos al quedar tercer al Campionat de Catalunya. Cascalló ha aconseguit una bona marca en el que era el seu debut a la prova. L'atleta local disputarà el míting de Baracaldo el proper 2 d'abril.

Oriol Cascalló no deixa d'entrenar aquesta Setmana Santa, ja que aquest cap de setmana ha participat al Campionat de Catalunya de 10 mil metres llisos, on ha quedat tercer, i ja està preparant la cursa de 5000 metres llisos que disputarà al Míting de Baracaldo el dia 2 d'Abril.

L'atleta de Sant Cugat no tenia pensat participar en aquest passat Campionat de Catalunya, concretament mai havia corregut un deu mil, però els dies abans del campionat va decidir participar-hi ja que es veia amb forces per fer una bona marca.
I així ha sigut, el primer cop que corre uns 10.000 en pista i queda tercer de Catalunya i no només això, també fa la mínima per anar al Campionat d'Espanya.

Oriol Cascalló explica el transcurs de la prova.

Oriol Cascalló

Vam sortir molt forts, a ritme de 3 minuts el quilòmetre



L'atleta analitza els rivals que han corregut al seu costat durant aquesta prova.



La pròxima cursa d'Oriol Cascalló, que segueix corrent amb el Dominiques Carrefour, serà el proper dia 2 d'Abril al Míting de Baracaldo, on l'atleta correrà la seva prova predilecta, els 5000 metres llisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.