FUTBOL SALA: L'Olympic no pot amb un potent Corbera i cau per 2 gols a 9


  • Comparteix:

Derrota contundent per 2 gols a 9 de l'Olympic Floresta davant el tercer classificat de la categoria, el Corbera. Els blanc-i-blaus no poden en cap moment amb un rival, que és superior durant la major part del partit. Tot i no puntuar, l'Olympic és desè a només un punt del descens.

D'aquest jornada el que més s'ha de destacar són les derrotes de la majoria d'equips que com l'Olympic són a la part baixa de la classificació. Centelles, Montcada, Union i Montesion no han puntuat, i el Sineu, amb un empat, i l'Alella, amb una victòria, han estat els únics que han tret profit d'aquest cap de setmana.

La derrota davant el Corbera ja era previsible, igual que el partit que li espera a l'Olympic la setmana vinent a Eivissa amb el Gasifred, un líder que exhaureix els seus últims cartutxos abans de proclamar-se campió de lliga.
Tot i això l'equip de Pepe Sánchez va sortir al pavelló de Can Llobet amb la idea de poder aguantar l'empenta ofensiva del Corbera i sortir amb algun contracop. Això només va passar dues vegades, però el resultat era bastant advers.
El president de l'Olympìc, Joan Ramon Subirats, diu que s'ha de pensar en un altre partit i a seguir jugant.

Joan Ramon Subirats

Hem de pensar en un altre partit.


Després del matx a les Balears davant el Gasifred, l'Olympic es jugarà la temporada en els tres últims partits. Serà contra els conjunts de la seva mateixa lliga, i dels tres, dos seran partits a casa, un avantatge mirant com està la situació de la taula. Com a visitant és difícil puntuar, a casa és on s'han de treure els punts necessaris per la permanència.
Subirats diu que a part del calendari de l'Olympic també s'ha de tenir en compte el de la resta d' equips.

Joan Ramon Subirats

Hem de mirar el nostre i els calendaris dels demés equips.


El proper matx pels blanc-i-blaus serà a Eivissa davant el Gasifred, líder del grup sisè de la Nacional A.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.