ESPORT ESCOLAR: La festa de cloenda dels Jocs Escolars divendres vinent a la Plaça Octavià


  • Comparteix:

Uns 800 nens i nenes de la nostra ciutat es donaran cita aquest proper divendres a la festa de cloenda dels jocs escolars que se celebrarà a la Plaça Octavià. L'actuació estelar del Mag Lari i una sèrie d'activitats com inflables, circ o circuit de bicis serviran per amenitzar els moments previs a l'entrega de premis. Una cerimònia que estarà presidida per l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder.

La festa de cloenda dels Jocs Escolars ja està preparada i l'Ajuntament a través de l'OMET, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, ha organitzat una tarda perquè tots els nens i nenes de sant cugat gaudeixin d'una tarda inoblidable. La Plaça d'Octavià serà l'escenari de les activitats que donaran inici a les sis de la tarda amb inflables, un circ, diferents esports i un circuit de bicis entre d'altres. A partir de dos quarts de vuit del vespre, Lluís Recoder presidirà l'entrega de premis. Es preveu l'assistència de més de 800 nens i nenes de la nostra ciutat. Cada participant rebrà una medalla i els primers classificats de cada categoria en esports d'equip un trofeu.
La presentació de la festa de cloenda dels jocs escolars s'ha fet aquest divendres a la sala del tapís del monestir.
La tinenta d'alcalde de cultura i esports, Àngels Solé, explica perquè serveix aquest acte.

Àngels Solé

L'objectiu de la festa és que els nens disfrutin amb tot tipus d'esport


El regidor d'esports, Xavier Cortés, ha volgut destacar el gran paper que tenen les instal·lacions esportives de Sant Cugat durant tots els jocs escolars.

Xavier Cortés

A Sant Cugat si plou, tots els nens poden disputar els seus partits de lliga als pavellons i això és molt important


Divendres vinent i a la Plaça d'Octavià tindrà lloc la festa de cloenda dels jocs escolars a partir de les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.