FUTBOL-SALA: El Citron de la Floresta guanya les 12 hores organitzades pel Winterthur

El Citron, integrat per jugadors de l'Olympic Floresta, guanyen les 12 hores de futbol-sala organitzades pel Winterthur Sant Cugat. Els florestans derroten a la final al Bar Pavellon per 3 gols a 2 en un emocionant partit. Els guanyadors s'emporten 400€ i la copa de campions de la catorzena edició d'aquest torneig.

El Citron ja s'està convertint en un clàssic com a guanyador dels diferents torneigs de futbol-sala que es disputen a la nostra ciutat aquest estiu. Si la setmana passada guanyaven la marató de l'Olympic Floresta, aquest cap de setmana també s'han convertit en campions de les 12 hores de futbol-sala organitzades pel Winterthur Sant Cugat. El conjunt l'han format en bona part jugadors que militen a l'Olympic Floresta més alguna incorporació. Fins i tot hem pogut veure al mateix entrenador Pepe Sánchez vestit de curt i defensant la porteria com en anys anteriors.
Els florestans es van imposar a la final al Bar Pabellón per 3 a 2 en una final que es va decidir en els darrers minuts de partit. Els de Ripollet, que tenien com a entrenador al tècnic del Winterthur, Antonio Estremera, guanyaven per 0 a 2 a falta de cinc minuts pel final, però el Citron li va donar la volta al marcador en un tres i no res.
Victòria pel Citron que es coronen campions de la catorzena edició de les 12 hores de futbol-sala del Winterthur Sant Cugat i s'han endut, a més del trofeu, 400€.
Un torneig que va comptar amb la presència de dotze conjunts distribuïts en tres grups. Un èxit organitzatiu que posa punt i final a la temporada de futbol-sala a la nostra ciutat.