LLIBRE SOLIDARI: El premi nobel Adolfo Pérez Esquivel atorga la seva firma


  • Comparteix:

El premi Nobel Adolfo Pérez Esquivel va firmar el Llibre Solidari de les Penyes del FC Barcelona dins el marc de la Universitat Internacional de la Pau que va tenir lloc al Centre Borja de Sant Cugat. La delegació de la Penya va aprofitar l'ocasió per informar sobre el projecte d'organitzar la trobada Mundial de Penyes Barcelonistes del 2006 a Rio de Janeiro.

Amb motiu de la Universitat Internacional de la Pau celebrada al Centre de Borja de Sant Cugat la setmana passada, una delegació de la Penya Mil·leni de Sant Cugat juntament amb el regidor d'esports Xavier Cortés es va reunir amb Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau dede l'any 1980 per la seva lluita a favor dels Drets Humans i membre del Comitè Executiu de l'Assemblea permanet de la ONU sobre Drets Humans. Esquivel va firmar el llibre i va dibuixar el colom de la pau. Jaume Guixà, president de la Penya va entregar a Esquivel un diploma acreditatiu.

La delegació de la penya present en l'acte va aprofitar l'ocasió per informar a Esquivel sobre el projecte d'organitzar la trobada Mundial de Penyes Barcelonistes del 2006 a Rio de Janeiro, amb els diferents actes esportius, culturals, artístics i solidaris. Esquivel, que coneix molt bé la problamàtica social de Rio.es va mostar molt interessat en el projecte i va acceptar l'oferta de formar part del Comitè d'Honor de l'organització si finalment surt escollida la trobada del 2006 al Brazil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.