FÓRMULA1: La Penya Catalana qualifica d'èxit el seu primer viatge a l'extranger


  • Comparteix:

La Penya Catalana de Fórmula 1 qualifica d'èxit el seu primer viatge a l'extranger després de l'arribada dels dos membres enviats. La penya santcugatenca després d'aquesta bona experiència ja prepara el seu segon viatge que probablement serà al circuit d'Spa-Francochamps, a Bèlgica, a mitjans de setembre.

La Penya Catalana de Fórmula 1 va decidir fer el seu primer viatge a l'extranger aquest cap de setmana, al circuit de Hockeinheim, Alemanya.

Els dos membres de la penya que van viatjar fins Alemanya van tornar dilluns, qualificant l'experiència d'èxit. A més de poder gaudir del Gran Premi, els dos santcugatnecs també van poder entrar al padock, on estan tots els cotxes i els pilots, després de la cursa. Aquí a Catalunya és impossible a causa de les fortes mesures de seguretat. La presidenta de la Penya, Ester García, explica com va ser l'experiència.

Ester García

Els va agradar molt perquè el circuit és molt especial i a més van poder entrar al pit lane


La Penya Catalana de Fórmula 1 es plantejava aquest viatge com una prova, però després que l'experiència donés tan bon resultat, ja han començat a organitzar el pròxim desplaçament, que amb tota probabilitat, serà al circuit d'Spa, a Bèlgica, tal i com ho explica Ester García

Ester García

Volem fer una altra sortida abans que s'acabi la temporada, al circuit d'Spa


Tot i les bones previsions de la Penya de cara a aquest nou viatge s'haurà d'esperar a conèixer si les condicions econòmiques permeten realitzar la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.