FUTBOL: La PBSC conmemora els 75 anys de la mort de Joan Gamper


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha conmemorat els 75 anys de la mort de Joan Gamper amb la inauguració d'una fotografia del fundador del FC Barcelona al local social de la penya al Carrer Sant Domènec. El nét de Joan Gamper, Manel Gamper, juntament amb el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, han estat els encarregats de destapar la fotografia.

Tot i que el nét de Joan Gamper ja ha vingut varies vegades a la Penya, fins i tot va signar el llibre, Manel Gamper explica que se sent molt il·lusionat amb aquesta nova fotografia que ha col·locat la Penya:

Manel Gamper

Tot el que té a veure amb el meu avi em fa molta il·lusió, perquè encara que faci 75 anys que no hi és, la gent encara el té present.


Recordem que l'any passat la Penya Blaugrana Sant Cugat va celebrar el 25è aniversari amb una medalla especial i la trobada comarcal de penyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.