TENNIS TAULA: Bona actuació dels jugadors santcugatencs a l'Open de Vic


  • Comparteix:

Els jugadors de la UESC de tennis taula Roger de las Cuevas i Josep Anton cauen a la primera eliminatòria en categoria absoluta a l'Open de Vic, un dels torneigs més imprtants de l'Estat. El jugador Boris Otillos arriba a quarts de final a la mateixa competició.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc l'Open de Vic, una de les competicions més importants del tennis taula a nivell català i espanyol. La participació dels jugadors santcugatencs ha estat destacada. En la categoria de l'Open Absolut, en la que hi competeixen jugadors de Primera Nacional cap amunt, Roger de las Cuevas i Josep Anton van passar com a segons de grup i van perdre la primera eliminatòria. En l'altra categoria del campionat, l'Open Català, en la que hi participen jugadors catalans de segona nacional en avall, el santcugatenc Boris Otillos va passar com a tercer de grup i va arribar a quarts de final.

El jugador de la UESC de tennis taula, Josep Anton explica l'alt nivell de la competició:

Joep Anton

El de Vic, és l'Open obert en el que hi ha més nivell. Hi participen jugadors que són campions d'espanya absoluts i acostumen a venir jugadors extrangers.


La plantilla de jugadors de tennis taula de la UESC s'ha vist reforçada amb la incorporació al primer equip del jugador Sergi Carrer, procedent del Badalona, i la del jugador Ernest Galindo provinent del Sant Andreu que jugarà amb el segon equip. D'altra banda un jugador australià de tennis taula que entrena al CAR de Sant Cugat s'ha interessat en poder jugar amb la UESC, aquest fitxatge però s'acabarà de confirmar al llarg de la setmana.

Els jugadors santcugatencs iniciaran la lliga a l'Octubre, en un grup especialement fort com comenta el mateix Anton:

Josep Anton

Aquest any tenim un grup especialment fort, perquè tenim quatre equips del País Basc molt bons.


Per acabar recordar que Enric Bosch és el nou tècnic del primer equip de la UESC de tennis taula. Bosch compartirà les tasques de tècnic amb les de jugador juntament amb Josep Anton i el darrer fitxatge, Sergi Carné.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.