El cadet del Sant Cugat a l'Estatal de Valladolid


  • Comparteix:

El cadet masculí del Club Rugby Sant Cugat disputa aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya. Els santcugatencs han quedat enquadrats amb El Salvador. el Monte Ciencias i el Bera Bera. El conjunt local necessita quedar primer per accedir a la final de l'estatal que se celebra a Valladolid.

Els jugadors del cadet del Club Rugby Sant Cugat participaran aquest cap de setmana al campionat d'Espanya que se celebrarà a Valladolid. El campionat es presenta com una oportunitat pels jugadors blau-i-negres per aconseguir un títol, després de perdre el campionat de Catalunya davant la Santboiana.
José Luís Rodríguez, delegat de l'equip, explica com es troba el seu conjunt davant d'aquest important compromís.

José Luís Rodríguez

Estamos muy ilusionados y motivados de cara al campeonato


El campionat es dividirà en dues fases repartides en els dos dies de competició. Els santcugatencs, establerts en el grup A, jugaran els tres partits de la primera fase el dissabte i, si aconsegueixen la classificació, diumenge participaran a la fase final on es disputaran les semifinals i la final. Els jugadors santcugatencs apareixen entre els quatre favorits per alçar-se amb el títol, però Rodríguez recorda la influència de la sort en un campionat d'aquestes característiques.

José Luís Rodríguez

En un torneo tan corto, de tan sólo dos dias, siempre hace falta el factor suerte


Cal recordar que l'estructura del partits serà de dues parts de 20 minuts de durada cada una, quan normalment en categoria cadet es disputen 60 minuts repartits en dues parts de 30.
El primer partit, el Club Rugby SC l'enfrontarà davant el campió d'Andalusia el proper dissabte dia 29 a dos quarts d'onze del matí.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.