El Nokachi és el gran dominador del torneig del Karate Sant Cugat


  • Comparteix:

El Nokachi s'ha convertit en l'entitat dominadora a la 8a edició del torneig Karate Ciutat de Sant Cugat en guanyar quatre categories. L'organitzador, el Club Karate Sant Cugat, també ha demostrat el seu potencial imposant-se en tres divisions. Més de mig miler de karatekes han participat a la competició disputada al pav 3 de la Rambla del Celler.

El pav 3 de la Rambla del Celler s'ha convertit en un improvitzat tatami on més de mig miler de karatekes d'una trentena de clubs han disputat un nou torneig. Una jornada festiva i gens competitiva on cada participant disputava dos katas des dels més menuts, prebenjamins, fins els més grans, màster. El guió sempre era el mateix amb un escalfament previ, darrers consells dels entrenadors, tensió prèvia i a competir.

Després de cada actuació, valoració dels jutges i anotació de les puntuacions aconseguides. L'organitzadora del torneig, Lourdes Llorente, destaca que la competició té l'únic objectiu que els participants gaudeixin d'aquest esport.

Lourdes Llorente

Hem de millorar aspectes interns, però la participació està molt consolidada.


La participació local ha arribat al voltant dels 90 karatekes. Una competició que està més que consolidada en el calendari català.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.