El PHC suspèn el Torneig Ciutat de Sant Cugat i la Copa Monestir a causa de les obres al pav2

Està previst que la pista torni a estar disponible el 23 de setembre


  • Comparteix:

Les pluges van malmetre el parquet del pavelló / Foto: Cugat Mèdia

Les pluges van malmetre el parquet del pavelló / Foto: Cugat Mèdia

Les obres que s'estan efectuant al pav2 per canviar el parquet, que es va malmetre a causa d'una tempesta a mitjans de juliol, afecten el calendari del Patí Hoquei Club Sant Cugat. L'entitat ha hagut de suspendre el 28è Torneig Ciutat de Sant Cugat i la 13a Copa Monestir, que havien de tenir lloc del 5 al 8 i l'11 de setembre, respectivament. Segons el club, la pista no estarà disponible fins al 23 de setembre.

Tot plegat també afecta la presentació dels equips, la data de la qual encara s'ha de definir.

El club també veu afectada la seva planificació per l'endarreriment de les obres de cobertura i de millora en l'enllumenat de les pistes de la ZEM Jaume Tubau. La previsió era que arranquessin el 10 de setembre. Així, el club podrà utilitzar les pistes 1 i 2 fins al 23 de setembre.

Retorn del femení a Ok Lliga
El femení del PHC Sant Cugat torna enguany a disputar l'Ok Lliga. El primer partit tindrà lloc el 21 de setembre a la pista del Vila-sana. Per tant, si el calendari d'obres es compleix, les vermell-i-negres disputaran el primer partit a casa a la màxima categoria estatal el cap de setmana del 28 i 29 de setembre.

Pel que fa a la Copa Penedès Femenina, les obres obliguen a traslladar els partits d'aquesta competició a la Pista de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.