Reduir franges horàries i dies d'entrenament, solució perquè els entrenaments acabin a les nou

El toc de queda obliga al tancament d'equipaments esportius a les nou de la nit


Temes relacionats

Confinament nocturn de 22 a 6 hores amb poques excepcions i multes a qui incompleixi (25/oct/20)


  • Comparteix:

Els entrenaments hauran de finalitzar a les nou de la nit / Font: Simon Basanta

Els entrenaments hauran de finalitzar a les nou de la nit / Font: Simon Basanta

Reduir dies i hores d'entrenaments i franges horàries. Aquesta és la mesura que han hagut d'adoptar els clubs esportius santcugatencs per complir el toc de queda que estableix que els entrenaments han de finalitzar a les nou del vespre. Les entitats ja han expressat el seu malestar per aquesta decisió que obliga a una transformació logística i d'espais als clubs.

Després que el Procicat anunciés que els entrenaments esportius han de finalitzar a les nou del vespre, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, va reaccionar ràpidament. Figueras va anunciar que s'havia demanat al Procicat allargar fins les deu del vespre, però la proposta va ser desestimada.

Amb aquest panorama, l'esport santcugatenc ha de reaccionar a contrarellotge. La mesura més repetida és reduir les franges d'horari dels entrenaments, comprimir les sessions i també els dies.

A més hi ha entitats que comparteixen equipament amb altres clubs i hauran de fer mans i mànigues per tancar acords d'utilització dels espais. El president de la UESC, Vicenç Beltrán, creu que és "un cop" a l'esport i ressalta les dificultats que tindran per entrenar-se els conjunts de l'entitat.

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Rafa Robledo, que la situació per frenar la Covid-19 no és retallar horaris d'entrenaments. Robledo creu que aquesta decisió només danya els clubs. En un comunicat, la coordinadora considera que amb el nou paquet de restriccions no s'ha fet "una anàlisi detallada de les diferents afectacions" que poden venir derivades del toc de queda. Per fer front a la situació, considera que "s'haurà de recapitular i fer les coses amb menys improvisació i prioritzar la salut i el bé públic".

Reaccions dels clubs a les xarxes socials









Vicenç Beltrán

És un altre cop dur per a l'esport. Cal comprimir horaris i dies d'entrenament.

Rafa Robledo

La solució no és efectiva i s'està improvitzant constantment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.