L'Olímpyc Floresta s'enfronta al Rubí, rival directe per les places d'ascens

Els florestans, segons, sumen sis jornades invicte i reben els rubinencs, tercers, aquest dissabte a les sis de la tarda


Temes relacionats

Rozas (Rubí): 'Tornar a la Floresta és especial, però l'Olímpyc ha perdut el sentiment florestà' (13/gen/21)


  • Comparteix:

Els florestans jugaran contra el Rubí la propera jornada. / Font: Olímpyc Floresta

Els florestans jugaran contra el Rubí la propera jornada. / Font: Olímpyc Floresta

L'Olímpic Floresta s'enfronta aquest dissabte, a les sis de la tarda, al Rubí, tercer classificat, en partit corresponent a la dotzena jornada del grup 3 de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Els florestans són colíders amb el Pou Escorial i sumen 21 punts. Una victòria davant els rubinencs els permetria obrir una escletxa amb la resta de rivals i estar més a prop de la fase d'ascens.

Els florestans ja sumen sis jornades consecutives sense perdre després de vèncer (1-3) a la pista del Santpedor. Els de Carlos Nicolás segueixen a la part alta de la classificació, per tant, optarien a disputar la següent fase per cercar l'ascens de categoria.

Els florestans han guanyat sis partits, tres empats i una derrota. A la primera volta, els florestans ja van vèncer al Rubí per (1-2) amb doblet de Pau Ruiz.

El partit tindrà molts retrobaments a la pista. El del tècnic santcugatenc i exentrenador de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, que dirigeix el Rubí i també de tres exjugadors florestans com són Carles Jimenez, Bernat Batllori, Sebas Ponce.

Els rubinencs són tercers classificats a només dos punts dels locals.

El tècnic, Carlos Nicolás, ressalta que serà "un matx molt igualat que es decidirà per petits detalls". "Esperem que l'equip mantingui la bona dinàmica de les darreres jornades".






Carlos Nicolás

Serà un partit molt igualat que s'ha reforçat amb dos jugadors de categoria superior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.