Rozas (Rubí): 'Tornar a la Floresta és especial, però l'Olímpyc ha perdut el sentiment florestà'

Rozas torna a Can Llobet amb el Rubí per disputar un partit decisiu a la part alta davant l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

Jordi Rozas durant un entrenament amb el Rubí / Font: Jordi Rozas

Jordi Rozas durant un entrenament amb el Rubí / Font: Jordi Rozas

L'actual entrenador del primer equip del Rubí i extècnic de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, torna aquest dissabte a Can Lobet per enfrontar-se amb el conjunt florestà en un matx gairebé decisiu a la part alta de la taula del grup 3 de la Tercera Divisió de futbol sala. El santcugatenc admet que és 'especial tornar al club que t'ha vist créixer esportivament'. Rozas admet que l'Olímpyc 'ja no és el que era perquè ha perdut l'essència florestana amb molts jugadors de fora del districte i s'ha anat perdent aquell club familiar'.

Rozas torna a la Floresta i també està acompanyat per tres exjugadors florestans Carles Jimenez, Bernat Batllori, Sebas Ponce. Un partit especial per a Rozas que recorda el seu pas per la banqueta fa dues temporades. El tècnic santcugatenc admet que va ser una etapa de transició amb una aposta ferma pels joves i que allà es van edificar les bases de l'actual Olímpyc.

Tot i això, Rozas creu que el club ha deixat de ser familiar i de barri perdent "l'essència florestana". Sobre el partit admet que qui guanyi farà un pas de gegant per entrar a la fase d'ascens. Ressalta la igualtat existent entre els dos equips i la bona dinàmica dels florestans.

L'Olímpyc és segon amb 21 punts i el Rubí, tercer, amb 19. Els tres primers classificats accedeixen a la segona fase de competició on és lluita per l'ascens de categoria.






Jordi Rozas

Serà un partit molt igualat amb un Olímpyc que arriba en bona dinàmica.

Jordi Rozas

Tornar a la Floresta sempre és especial. La Floresta ja no és allò que era.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.