L'Handbol Sant Cugat vol estrenar l'any amb una nova victòria davant el Sant Esteve

Els vermell-i-negres són tercers, a només dos punts dels líders, i reben els de Sant Esteve aquest dissabte a un quart de vuit del vespre


  • Comparteix:

Els santcugatencs cercaran la desena victòria de la temporada. / Font: Cugat Mèdia

Els santcugatencs cercaran la desena victòria de la temporada. / Font: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat retorna a la competició aquest dissabte, a un quart de vuit de la tarda, davant el Sant Esteve Sesrovires al Pav 3, en el partit corresponent a la tretzena jornada de la Primera Nacional Grup D. Els d'Andrei Xepkin cercaran la primera victòria de l'any que els permeti seguir a la part alta de la classificació.

Els vermell-i-negres són tercers classificats a només dos punts dels colíders, el Sant Quirze i l'Esplugues. Els santcugatencs van tancar l'any amb 19 punts amb nou victòries, un empat i dues derrotes.

L'Handbol Sant Cugat tindrà l'oportunitat de sumar la desena victòria de la temporada davant el Sant Esteve, desè, amb un balanç de quatre victòries i vuit derrotes.

El tècnic, Andrei Xepkin, alerta del perill del Sant Esteve. "Són un equip molt jove, que juga molt bé i que ens posarà les coses difícils". "Hem de retornar a ser intensos en defensa i competir al màxim nivell".






Andrei Xepkin

El Sant Esteve és un equip molt jove que fa un bo handbol. Tenen molta qualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.