'Asmodexia' ha començat el seu periple per Amèrica


Temes relacionats

'Asmodexia' rep una menció especial al festival eslovè Grossmann (21/jul/14)

Reconeixement internacional a l'òpera prima del santcugatenc Marc Carreté (26/mai/14)

Marc Carreté: ''Asmodexia' és un conte amb puntes de terror' ( 9/abr/14)

Marc Carreté estrena el film 'Asmodexia' a Brussel·les ( 3/abr/14)


  • Comparteix:

La pel·lícula 'Asmodexia', del director santcugatenc Marc Carreté, ha arrencat aquest dijous el seu perible per Amèrica amb la projecció al Bruce Campbell Horror Film Festival de Chicago. Després passarà pel Macabro Festival Internacional de Cine de Horror de Ciutat de Mèxic i el 26 de setembre arribarà a les sales comercials dels Estats Units.

'Asmodexia' explica la història del pastor Eloy de Palma que, acompanyat per la seva neta Alba, haurà d'alliberar del mal persones posseïdes per una estranya força que s'apodera de les ànimes dels més febles. Interpretada per Lluís Marco, en el paper del pastor, i Clàudia Pons, com a Alba, també incopora la presència de l'actriu Irene Montalà, en un rol determinant per a la història.

La cinta ha començat el seu periple pel continent americà aquest dijous a Chicago, que acull la 'première' del film al Bruce Campbell Horror Film Festival de Chicago. El festival, que se celebra fins aquest diumenge, dedica el seu nom al protagonista de la trilogia 'Posesión infernal'.

El 30 d'agost serà el torn del Macabro Festival Internacional de Cine de Horror de Ciutat de Mèxic. El director d''Asmodexia', Marc Carreté, s'ha felicitat que el film hagi estat escollit per clausurar el festival.

La propera cita serà el 26 de setembre quan el llargmetratge arribi a les sales comercials dels Estats Units. També estarà disponible a la plataformes iTunes, Amazon Instant Vídeo i Google Play.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.