La Fundació La Caixa aportarà 30.000 euros al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La Fundació La Caixa aportarà 30.000 euros per a la temporada 2014-2015 del Teatre-Auditori. Així s'ha establert aquest dimecres durant la signatura de col·laboració de l'entitat amb l'equipament cultural, que marca, a més, que la Fundació 'La Caixa' passa a ser entitat associada del programa de mecenatge del teatre municipal.

La directora d'Àrea de La Caixa a Sant Cugat, Inés Jiménez, ha explicat que un any més aposten pel Teatre-Auditori perquè l'equipament busca sempre l''excel·lència', tant en la seva programació com en el tracte cap els seus usuaris. Un punt molt important per a l'entitat bancària.

Inés Jiménez

Veiem una preocupació per part de tot l'equip de professionals del Teatre-Auditori de buscar l'excel·lència en la programació que ofereixen i en el tracte amb els seus usuaris i tot això ho compartim i ens sentim a prop d'ells.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor la funció social de La Caixa en temps de crisi econòmica perquè considera fa una tasca 'imprescindible' pel suport de la cultura, entre d'altres.

Mercè Conesa

La funció social que està fent La Caixa és imprescindible i ens sentim molt propers a aquesta tasca. És positiu posar en conveni aquesta col·laboració de fa tants anys.


El conveni estableix, a més, que La Caixa disposarà d'entrades per a treballadors i clients per a diferents espectacles de la nova programació i que l'entitat podrà gaudir de l'equipament per a les seves reunions. La Fundació La Caixa i el Teatre-Auditori col·laboren en diferents activitats des del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.