Triple activitat avui a Sant Cugat pel 14è Festival Nacional de Poesia


  • Comparteix:

Detall del cartell

Detall del cartell

El 14è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat continua aquest divendres la seva programació amb tres activitats a la tarda. A partir de les sis la Canals Galeria d'Art acull Joan Vinyoli: 'Encara les Paraules', a dos quarts de vuit l'Espai Lluís Ribas ofereix Poesia visual culinària, i a dos quarts d'onze de la nit el Cafè Auditori programa Alorda i Rocher fan Whitman.

La Canals Galeria d'Art ofereix a partir de les sis de la tarda l'acte Joan Vinyoli: 'Encara les Paraules', un recital de poemes de Vinyoli a càrrec de Joan Alós i Sònia Guimerà, acompanyats al piano per Jordi Dalmau. L'activitat anirà a càrrec de Galeria de Poetes.

L'Espai Lluís Ribas se suma també a la iniciativa literària amb Poesia visual culinària. Serà a partir de dos quarts de vuit del vespre a càrrec de l'artista plàstic, David Ymbernon.

Ja a la nit, a dos quarts d'onze, el Cafè Auditori acull Alorda i Rocher fan Whitman, una proposta del poeta Jaume Pont Alorda que ha invertit quatre anys en traudir 'Fulles d'Herba' de Walt Whitman. Ara arriba a Sant Cugat amb la música del guitarrista Dídac Rocher.

La programació del 14è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat continua dissabte amb activitats durant tot el dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.