'La partida' de Julio Manrique i amb Ramon Madaula, avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El santcugatenc Ramon Madaula és un dels caps de cartell de l'obra / Foto: Teatre-Auditori

El santcugatenc Ramon Madaula és un dels caps de cartell de l'obra / Foto: Teatre-Auditori

El director Julio Manrique presenta aquest divendres, a les nou del vespre, l'adaptació de l'obra 'La partida' del britànic Patrick Marber i que inclou en el repartiment el santcugatenc Ramon Madaula. L'equipament municipal acull una peça que utilitza una partida de pòquer per parlar de temes que van més enllà del joc, com l'amistat, la lleialtat, la veritat, la mentida, l'èxit i el fracàs.

Un cuiner, dos cambrers, el propietari del local, un fill amb problemes amb el joc i el seu mentor en el pòquer són els protagonistes d'aquesta obra que té lloc entre el menjador i la cuina d'un restaurant i que acabarà al soterrani de l'establiment amb una partida amb el whisky i el tàbac com a teló de fons.

Els actors Andreu Benito, Joan Carreras, Marc Rodríguez, Andrew Tarbet i Oriol Vila completen el repartiment d'aquesta obra adaptada per Cristina Genebat i amb l'escenografia a càrrec de Sebastià Brossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.