El 10è aniversari del Camí de Justícia continua avui amb més activitats


  • Comparteix:

Edició de l'any passat del Camí de Justícia / Foto: Localpres

Edició de l'any passat del Camí de Justícia / Foto: Localpres

El Camí de Justícia continua commemorant el 10è aniversari aquest diumenge amb diverses activitats adreçades al públic familiar a Sant Cugat i a Cerdanyola. A la ciutat les activitats es desenvoluparan al Museu del Monestir i el seu entorn a partir de dos quarts d'onze del matí i fins a dos quarts de dues del migdia.

El Camí de Justícia, que reviu l'itinerari entre Cerdanyola i Sant Cugat que van fer Berenguer de Saltells i altres nobles durant la nit de Nadal del 1350 per assassinar l'abat Biure, celebra enguany la seva 10a edició.

Per commemorar aquesta efemèride, a Sant Cugat tindrà lloc de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de dues del migdia 'Scriptorium per a tothom', un taller d'escriptura medieval, i 'L'hàbit, la casulla i la capa, un taller d'indumentària medieval. A la una del migdia arriba la rua de titellaires amb la història dels Saltells.

A Cerdanyola les activitats tindran lloc al Museu Ca n'Ortadó i la plaça de Sant Ramon. De dos quarts d'onze del matí a dos quarts de dues del migdia, hi haurà el taller d'heràldica 'Fem un escut'. A més, per conèixer millor la història de Berenguer de Saltells, a dos quarts de dotze els titellaires faran una petita representació, i a les dotze iniciaran la seva rua cap a Sant Cugat. També a les dotze s'explicarà la història de Saltells, i a dos quarts d'una del migdia els infants aprendran més sobre l'abat Biure amb el taller 'El gall de ferro que un cop va cantar'.

D'altra banda, els nens i nenes que participin en les activitats tindran un obsequi, i per facilitar que es pugui assistir als actes que es fan a les dues poblacions poden recollir una targeta gratuïta per al bus A-3 que cal sol·licitar a la recepció dels museus de les dues ciutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.