DTerra celebra el seu 13è aniversari amb una festa oberta al públic


Temes relacionats

L'espai Dterra participa al Barcelona Art Jewellery Fair amb dues activitats (16/set/14)

La galeria Dterra exposa una mostra que converteix en art arbres morts (13/mar/14)

La galeria Dterra porta les joies orientals de Walter Chen a Sant Cugat (20/oct/13)


  • Comparteix:

Peça d'Ariane & René exposada al DTerra

Peça d'Ariane & René exposada al DTerra

La galeria DTerra ha celebrat aquest dissabte el seu 13è aniversari amb una festa amb portes obertes que ha sumat una trentena d'artistes, alumnes dels tallers de l'espai i amics. Dterra, que està especialitzada en joieria i ceràmica, ha aprofitat la celebració per donar a conèixer les seves creacions.

Més enllà de la celebració, l'acte ha servit per difondre entre el públic el concepte de joieria i ceràmica artística que es practica a l'espai DTerra. De fet, han estat els mateixos alumnes dels tallers i cursos que s'imparteixen a la galeria els que han explicat les seves experiències.

Després d'aquests primers 13 anys, ara la galeria busca ampliar el seu públic i donar a conèixer les activitats, tal com ha explicat una de les dues propietàries de la galeria DTerra, Roberta Ferreira.

Roberta Ferreira

Quan les celebracions són obertes a tothom serveixen perquè la gent pugui veure el taller, coneixe'ns i als nostres alumnes i així poder veure la totalitat del que fem aquí.


DTerra combina la venta de productes de joieria i ceràmica amb la formació. També dóna cabuda a la promoció de nous artistes, cedint els seus espais perquè exposin la seva obra. Aquest és el cas de l'Ariane & René, els artistes que serren soques en forma de cadires que ja formen part del paisatge de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.