La sala UREF projecta avui dos documentals sobre la tribu dels Kogi


  • Comparteix:

Un moment del film 'Aluna'

Un moment del film 'Aluna'

La Sala de la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta (UREF) organitza aquest dissabte la projecció dels documentals 'Desde el Corazón del Mundo' i 'Aluna'. L'activitat, amb entrada gratuïta, comença a les onze del matí i acaba a les set de la tarda. A més de la projecció dels films, també tindrà lloc una paella vegana amb reserva prèvia de cinc euros.

'Desde el corazón del mundo'
A les dotze del migdia es projecta el documental produït per la BBC que se centra en la tribu dels Kogi, una de les poques cultures americanes que no va ser destruïda per la conquista espanyola. En aquest film, es mostren aspectes de la seva concepció de la vida, educació creences i rituals, entre d'altres, així com el missatge que volen transmetre al món.

'Aluna'
A les cinc de la tarda es presenta 'Aluna', que recupera la següent generació de Kogis, que també busca comunicar-se, ja que no creuen que el seu missatge fos escoltat. En aquest segon documental aquesta tribu vol transmetre al món la necessitat que hi ha de canviar, ja que no solament considera que s'està destruint el planeta i la seva estructura física, sinó també el pensament que sostenta la seva existència.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.