La Festa Major de Mas Gener se celebrarà el 4, 5 i 6 de setembre


  • Comparteix:

Cartell de la festa

Cartell de la festa

La Festa Major de Mas Gener arriba al barri els dies 4, 5 i 6 de setembre amb activitats per a tots els veïns. La música, la gastronomia i l'esport seran els protagonistes d'aquesta trobada, que celebrarà totes les seves activitats a la Pista Poliesportiva del barri i el seu entorn.

Divendres 4
La festa grossa començarà a les vuit del vespre amb una rua pels carrers del barri a càrrec de la Banda Mas Gener. Mitja hora més tard tindrà lloc un taller de manualitats per a totes les edats, on es podrà aprendre a crear una polsera. A les nou s'obrirà el servei d'entrepans i hi haurà música. A partir de dos quarts d'onze arrencarà la Nit Jove, amb una Disco Party.

Dissabte 5
L'activitat segueix a les onze del matí amb la bicicletada popular i a les dotze serà el torn de la festa de l'escuma. Ja a la tarda, a les cinc, tindrà lloc la cursa 'Trike Drif Champions', i una hora més tard hi haurà zumba i balls per a tothom.

A les nou se celebrarà la botifarrada popular, que tindrà un preu de quatre euros. Els tiquets per aquesta trobada es poden aconseguir divendres 4 a la mateixa Pista Poliesportiva.

La jornada clourà amb música en directe i un ball per a tothom.

Diumenge 6
Una gimcana per a totes les edats a les onze del matí enceta l'últim dia de festa. A les dues del migdia tindrà lloc l'arrossada popular, els tiquets per a la qual tindran un preu de vuit euros i es poden aconseguir a la Pista Poliesportiva el 4 de setembre. La festa acabarà a les quatre de la tarda amb un espectacle sorpresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.