Els cinemes de Sant Cugat estrenen avui quatre pel·lícules


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Ted 2'

Cartell de la pel·lícula 'Ted 2'

'Ted 2', 'El secreto de Adaline' i 'La casa màgica' són les principals estrenes de la setmana als cinemes de Sant Cugat. Yelmo estrena, a més, 'La horca'.

'Ted 2'
El film és la segona part de 'Ted' que explica la vida d'un ós amb personalitat i vida pròpia com la d'un humà. En aquesta ocasió tracta la part en què el Ted ja està casat amb la que era la seva parella en la primera part de la pel·lícula i se centra amb els problemes legals que tenen per adoptar un fill o buscar un donant d'esperma.

Està dirigida per Seth MacFarlane, que ja va dirigir 'Ted' (2012) i protagonitzada per Mark Wahlberg, Morgan Freeman, Amanda Seyfried i Jessica Barth.



'El secreto de Adaline'
La pel·lícula explica la història d'Adaline Bowman que, nascuda a principis del segle XX, pateix amb 29 anys un accident del que aconsegueix sobreviure, però que li ocasionarà un efecte: l'eternitat. Després d'estar durant vuit dècades vivint en l'absolutat soledat i sense permetre a ningú que se li acosti evitant que el seu secret surti a la llum, es torbada amb un home pel que decideix lluita i perdre la immortalitat.

El film està dirigit per Lee Toland Krieger i protagonitzat per Blake Lively.



'La casa màgica'
La pel·lícula d'animació infantil explica la història de Thunder, un gatet abandonat, que busca refugi en una nit de tormenta. En la seva aventura es troba amb una casa estranya on viu un vell mag.

El film es podrà veure en català als dos cinemes de la ciutat.



'La horca'
20 anys després d'un accident on va morir el protagonista d'una obra de teatre d'institut, els estudiants del mateix centre, situat en un petit poble, decideixen resuscitar la frustrada producció teatral amb la intenció de retre un homenatge en l'aniversari de la tragèdia, però al final descobreixen que hauria estat millor deixar les coses com estaven.

Travis Cluff diregeix aquesta història de terror que protagonitzen Cassidy Gifford, Mackie Burt, Ryan Shoos, Reese Mishler i Alexis Scheider.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.